Běh pro Domácí hospic sv. Michaela Polička

Proč ???


… Myšlenka tohoto běhu vznikla vlastně v souvislosti se současnou nelehkou dobou.  Protože už delší čas jsou bohužel všechna sportoviště zavřená, hodně lidí začalo běhat jen tak v přírodě. Ať už pro kondici nebo pro radost, je to určitě dobře. Proč toho nevyužít pro dobrou věc? Každý sportovec při a po svém výkonu prožívá možná trochu bolesti, ale také určitě krásné pocity radosti, a hlavně vděčnost za to, že běhat a sportovat může.  A tak jsme se touto sportovní aktivitou rozhodli podpořit rozvíjející se Domácí hospic sv. Michaela, kdy svou účastí i svým výkonem chceme vyjádřit podporu a blízkost všem našim hospicovým pacientům, kteří se ve svém „běhu života“ již blíží do cíle, i jejich pečujícím rodinám a blízkým. Proto jsme naši akci nazvali „Běžíme srdcem pro Domácí hospic sv. Michaela“.


A co Vy, přátelé, poběžíte s námi? 😊


Během měsíce dubna si můžete kdykoliv zaběhnout Vámi vybranou trať. Nejlépe do závodu zapojit celou rodinu, přátele a kamarády….

Děkujeme za Vaše pochopení a shovívavost, závodní systém jsme pro Vás připravili a obsluhujeme, i když nejsme IT specialisté, s maximálním nasazením.  Budeme moc snažit, abychom vše zvládli co nejlépe, poskytli Vám krásný závod a hlavně krásný pocit, že pomáháte. S jakýmkoliv dotazem se na nás neváhejte obrátit. (viz. Kontakty - výsledky běhu)


Rádi bychom poděkovali především Martinovi Galitovi, Tomášovi Lněničkovi, za jejich osobní nasazení a pomoc při realizaci závodu -   za přípravu a zprovoznění webové stránky, za vytyčení běžeckých tras a především za spoustu trpělivosti.