Druhý ročník Běhu pro HOSPIC

Milí běžci, běžkyně, chodci a vlastně všichni, kteří nás chcete podpořit. I letos jsme se rozhodli, že peníze, které na běhu vybereme za startovné, věnujeme opět ve prospěch Hospice sv. Michaela) O tom, jak peníze z minulého běhu byly využity, se dozvíte v příspěvku od vedoucí hospice Jitky Kosíkové.
Ale zpět k běhu, který nás čeká nyní…Rozhodli jsme se ho uspořádat v měsíci květnu, aby bylo větší teplo a mohli jste si tratě více užít. V loňském roce nás trápila covidová situace a v době, kdy jsme pořádali tento běh, byla všechna sportoviště zavřená a vlastně se nikam nemohlo, a tak jsme Vás chtěli podpořit v pohybu a zlepšit tak nejen fyzickou stránku, ale určitě i tu psychickou.  Bohužel ani letos není situace ve světě příliš veselá, a tak doufáme, že třeba i náš běh Vám pomůže na chvíli zapomenout na těžké chvíle a pohyb v přírodě Vás naladí a navodí příjemnou náladu. A samozřejmě tím ještě podpoříte Hospic sv. Michaela.

Registrace, vyhodnocení, způsob zaplacení startovného, výše startovného zůstávají stejné. Dokonce i dvě tratě (2,6 a 5,2km) jsme ponechali tak, jak je znáte z minulého, prvního ročníku. Změny budou u tratí 10 km, 21 km
a 42 km (viz. propozice).
Další velkou změnou je, že na trať 21 km a 42 km můžete „nastoupit“ kdekoliv - samozřejmě dle mapy - a doběhnout na místo, kde jste startovali. Podmínkou je dodržet vyznačenou trasu a délku.
Pokud nám opět pošlete fotografii z Vašeho běhu či procházky, budeme moc rádi,
a s Vaším souhlasem ji zveřejníme na charitním webu a charitním facebooku.
Už teď se moc těšíme na naše Vaše fotky, komentáře, příběhy, které jste na běhu zažili a hlavně děkujeme Vám, že běžíte srdcem pro Hospic sv. Michaela…